ПЪФИНС Травъл ООД е туристическа агенция (компания за управление на пътувания), регистрирана в страна-членка на Европейския съюз, предлагаща изцяло интегрирани услуги за бизнесa. Наши основни клиенти са компании и техните служители, пътуващи по работа. Целта ни е да им осигурим напълно спокойно и приятно пътуване.

Нашето портфолиото е съставено от множество услуги. Можем да Ви съдействаме при закупуването на самолетни билети, хотелско настаняване, трансфери, влакови билети и други транспортни услуги, планиране на пътувания, както и при организацията на индивидуални пътувания според Вашите нужди и изисквания. Изцяло се съобразяваме с процедурите и вътрешните стандарти на своите клиенти.

Основната ни цел е удовлетворението на клиентите, затова осигуряваме обслужване 24/7 на английски и български език. Нашият любезен, добре обучен, гъвкав и компетентен екип е на Ваше разположение.

Позволете ни да се погрижим за Вашите служебни пътувания, така че да можете да се концентрирате върху развитието на своя бизнес.

Доверете се на Пъфинс Травъл и постигнете своя успех!