Като всяко начало и първият полет е съпроводен с множество въпроси и неизвестни, които добавят напрежение в ежедневието. Ситуацията става още по-заплетена, когато добавим и думичките служебно и с клиенти.

Спомням си своето първо летене. Няколко месеца по-рано бях избрала пътуване с автомобил от два дни, само и само да не летя за първи път с новите си тогава колеги. Имах късмет, че първия ми полет беше съвсем скоро и с най-близките ми хора, но понякога късметът не е на наша страна.

За щастие с годините натрупах толкова опит, че накрая влязох в ролята на консултант на новопостъпилите ми колеги при първите им служебни полети. Новопостъпващи членове на екипа има във всяка компания, а когато си нов в служебните пътувания и процедури и притеснението изиграва своята роля.

Формалностите около всеки полет не са никак малко. Когато летиш за удоволствие ти задаваш въпросите, а не се очаква да предоставяш отговори. Само ще загатна и, че в динамичното настояще много от летищата и авиокомпаниите бързо променят своите услуги и процедури.

За своите редовни клиенти, с чийто вътрешни процеури сме запознати, специалистите на Пъфинс Травъл могат да проведат кратко индивидуално и напълно конфиденциално събеседване с професионалистите в своята област на тема от нашата специалност „служебни пътувания“.